Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Ελεγκτές βρόγχων

            Επαγωγικοί Βρόχοι  
               
           

Οι επαγωγικοί βρόγχοι είναι το ίδιο σύστημα που πολλές φορές αναφέρεται σαν "μαγνητικοί βρόγχοι" ή "ηλεκτρομαγνητικοί βρόγχοι". Χρησιμοποιούνται για να ανιχνεύουν την παρουσία μεταλλικών αντικειμένων ή άλλων πηγών διαταραχής του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, γύρω τους. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πηνίο το οποίο διαρρέεται από ηλεκτρικό ρεύμα. Η παρουσία μεταλλικών αντικειμένων ή άλλων πηγών διαταραχής του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, γύρω από το πηνίο, μεταβάλει την συμπεριφορά του (αλλάζει δηλαδή την αυτεπαγωγή του). Κατ' αυτό τον τρόπο, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν ανιχνευτή μεταλλικών αντικειμένων. Απαραίτητα συστατικά για την δημιουργία ενός συστήματος επαγωγικού βρόχγου είναι ο κατάλληλος ελεγκτής και το αντίστοιχο καλώδιο (loop cable).

 

3 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Ελεγκτής επαγωγικών βρόχων με 2 κανάλια Witt Sensoric LOOP 2C/24

  Ελεγκτής επαγωγικού βρόχου 2 καναλιών με σύνδεσμο WITT SENSORIC LOOP 2C/24 (24V AC/DC)

  Κανονική Τιμή: 200,00 €

  Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 120,97 € Με ΦΠΑ: 150,00 €

  Ελεγκτής επαγωγικών βρόχων (switching amplifier), τύπου LOOP 2C/24 (τροφοδοσία: 24V AC/DC), της Γερμανικής εταιρείας Witt Sensoric. Είναι κατάλληλος για έλεγχο έως δύο επαγωγικών βρόχων, ανεξάρτητων ή σε συνδυασμένη λειτουργία. Ο συγκεκριμένος ελεγκτής είναι ιδανικός για πολλές εφαρμογές αυτοματισμών καθώς διαθέτει πανίσχυρο επεξεργαστή και μοντερνα ηλεκτρονικά ώστε να ανταπεξέρχεται σε όλες τις γεωμετρίες και σε περιοχές όπου η επαγωγή είναι μεταξύ των τιμών 40-1000uH. Διαθέτει αρκετές λειτουργίες και ρυθμίσεις καθώς και βύσμα (σύνδεσμο) 11 ακίδων (DIN rail) για εύκολη εγκατάσταση με τους περισσότερους πίνακες ελέγχου αυτοματισμών. Όταν μπαίνει σε λειτουργία, πραγματοποιεί αυτόματη αυτορύθμιση και παράλληλα απεικονίζει την συχνότητα του κάθε βρόχου μέσω διαγνωστικών LED. Διαθέτει λειτουργία Automatic Sensitivity Boost (ASB) για βέλτιστο εντοπισμό μεγάλων οχημάτων, όπως φορτηγά.

  Μάθετε περισσότερα
 2. Ελεγκτής επαγωγικών βρόχων με 2 κανάλια Witt Sensoric LOOP 2C/24

  Ελεγκτής επαγωγικού βρόχου 2 καναλιών με σύνδεσμο WITT SENSORIC LOOP 2C/230 (230V AC)

  Κανονική Τιμή: 200,00 €

  Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 120,97 € Με ΦΠΑ: 150,00 €

  Ελεγκτής επαγωγικών βρόχων (switching amplifier), τύπου LOOP 2C/230 (τροφοδοσία: 230V AC), της Γερμανικής εταιρείας Witt Sensoric. Είναι κατάλληλος για έλεγχο έως δύο επαγωγικών βρόχων, ανεξάρτητων ή σε συνδυασμένη λειτουργία. Ο συγκεκριμένος ελεγκτής είναι ιδανικός για πολλές εφαρμογές αυτοματισμών καθώς διαθέτει πανίσχυρο επεξεργαστή και μοντερνα ηλεκτρονικά ώστε να ανταπεξέρχεται σε όλες τις γεωμετρίες και σε περιοχές όπου η επαγωγή είναι μεταξύ των τιμών 40-1000uH. Διαθέτει αρκετές λειτουργίες και ρυθμίσεις καθώς και βύσμα (σύνδεσμο) 11 ακίδων (DIN rail) για εύκολη εγκατάσταση με τους περισσότερους πίνακες ελέγχου αυτοματισμών. Όταν μπαίνει σε λειτουργία, πραγματοποιεί αυτόματη αυτορύθμιση και παράλληλα απεικονίζει την συχνότητα του κάθε βρόχου μέσω διαγνωστικών LED. Διαθέτει λειτουργία Automatic Sensitivity Boost (ASB) για βέλτιστο εντοπισμό μεγάλων οχημάτων, όπως φορτηγά.

  Μάθετε περισσότερα
 3. Ελεγκτής επαγωγικού βρόχου ανίχνευσης οχημάτων με 1 κανάλι

  Ελεγκτής επαγωγικού βρόχου ανίχνευσης οχημάτων με 1 κανάλι EMX ULTRA II D-TEK

  Χωρίς ΦΠΑ: 90,32 € Με ΦΠΑ: 112,00 €

  Ελεγκτής, τύπου EMX ULTRA II D-TEK, της Αμερικανικής εταιρείας EMX Industries, Inc., για έλεγχο ενός επαγωγικού βρόχου. Ο συγκεκριμένος ελεγκτής επαγωγικού βρόχου είναι ιδανικός για πολλές εφαρμογές αυτοματισμού.

  Μάθετε περισσότερα

3 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση