Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Νέοι κινητήρες motorline

            Νέα σειρά κινητήρων motorline  
               
           

Υποδεχτείτε τη νέα γενιά κινητήρων motorline!

Η νέα σειρά μηχανισμών motorline αποτελεί την επαγγελματική απάντηση στα συστήματα αυτοματισμού θυρών. Πρόκειται για κινητήρες Ευρωπαϊκής σχεδίασης και προέλευσης, εξαιρετικής ποιότητας που κατασκευάζονται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και προδιαγραφές. Οι μηχανισμοί της σειράς motorline κάνουν το επόμενο βήμα στους αυτοματισμούς. Προσεγμένοι σε κάθε λεπτομέρεια, αποτελούν ιδανική λύση τόσο για οικιακές όσο και επαγγελματικές εφαρμογές.

Νέοι μηχανισμοί motorline

Για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω τα συστήματα αυτοματισμού motorline είναι αυτό που αναζητούν. Συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής, υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και εξαιρετική αισθητική που δεν θα βρείτε αλλού. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα και τις "άγνωστες επιλογές". Πλέον οι αυτοματισμοί θυρών αποκτούν το δικό τους ισχυρό "brand name".

Συγκεκριμένα η σειρά motorline περιλαμβάνει:

1. Μηχανισμούς για συρόμενες αυλόπορτες
2. Μηχανισμούς για ανοιγόμενες αυλόπορτες
3. Μηχανισμούς για γκαραζόπορτες οροφής

4. Αυτόματες μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας


Νέα σειρά κινητήρων motorline

Μείωση τιμών έως 50%

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος. Οι μηχανισμοί της σειράς motorline διαθέτουν καταπληκτικές τιμές. Ο μεγάλος αριθμός κινητήρων που εισάγει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τις άριστες και μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις που διαθέτουμε με τους προμηθευτές μας, μας επιτρέπει την αποκλειστική διάθεση των μηχανισμών στις πιο χαμηλές τιμές της Ελληνικής αγοράς. Ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!

 

13 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

13 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση