Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης με μπουτόν ACM MULTIBOX

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης με μπουτόν ACM MULTIBOX

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Availability: καλέστε μας

Χωρίς ΦΠΑ: 44,35 € Με ΦΠΑ: 55,00 €
ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπεξης με ενσωματωμένο μπουτόν χειρισμού τριών θέσεων κατάλληλη για εξωτερική χρήση.
Bookmark and Share

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης ρολών

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

  • Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης ρολών
  • Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης ρολών
  • Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης ρολών
  • Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης ρολών

Λεπτομέρειες

Η συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης ACM MULTIBOX προορίζεται κυρίως για χρήση σε εγκαταστάσεις αυτόματων ρολών ασφαλείας τα οποία διαθέτουν ελατήρια αντιστάθμισης βάρους. Χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να αποσυμπλέξουμε το κεντρικό μοτέρ του ρολού από την εξωτερική πλευρά του ώστε να το κάνουμε χειροκίνητο σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Η συσκευή είναι συμπαγής και έχει κομψό σχεδιασμό. Οι διαστάσεις της είναι 145 x 79 mm και φαίνονται παρακάτω:

 

Διαστάσεις συσκευής αποσύμπλεξης ACM MULTIBOX

 

Η συσκευή διαθέτει επίσης ενσωματωμένη πλαστική μίνι μπουτονιέρα 3 θέσεων (επάνω-εκτός-κάτω) ώστε όταν δεν υπάρχει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος να μπορούν οι χρήστες να λειτουργούν ηλεκτροκίνητα το ρολό με ασφάλεια από την εξωτερική πλευρά αφού η συσκευή διαθέτει πορτάκι με κλειδαριά. Η απασφάλιση του μοτέρ πραγματοποιείται μέσω ντίζας του ηλεκτρόφρενου του μοτέρ του ρολού. Το τράβηγμα της ντίζας επιτυγχάνεται μέσω ενός ειδικού μηχανισμού τύπου "πεταλούδας" με κλεδί.

 

μίνι μπουτονιέρα

 

Η συσκευή είναι κατάλληλη για εξωτερική τοποθέτηση αφού ο κορμός της είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και έχει ανοιγόμενο πορτάκι με κρυφούς μεντεσέδες το οποίο κλειδώνει με κλειδαριά. Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει μηχανισμός τύπου "πεταλούδας" για το τέντωμα της ντίζας που αποσυμπλέκει το φρένο του μοτέρ, επιτρέποντάς μας έτσι να ανεβάζουμε και να κατεβάζουμε το ρολό χειροκίνητα.

 

Blidoor ACM

 

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης είναι απαραίτητο να προσέξουμε ώστε η ντίζα να μην είναι ορατή και να μην υπάρχει πρόσβαση της από το εξωτερικό μέρος του ρολού παρά μόνο μέσω της συσκευής αποσύμπλεξης, για λόγους ασφαλείας. Εάν η ντίζα είναι εκτεθειμένη από την εξωτερική πλευρά, τότε το ρολό μπορεί να αποσυμπλεχθεί σχετικά εύκολα από οποιονδήποτε.

 

Χαλύβδινα δικτυωτά ρολλά ασφαλείας

 

Είναι επίσης πολύ σημαντικό η ντίζα να μην κάνει απότομες στροφές και να συναντά την πίσω πλευρά (την πλάτη) της συσκευής αποσύμπλεξης κάθετα ώστε το σύρμα της να κινείται ελεύθερα χωρίς να σκαλώνει. Τέλος, η συσκευή πρέπει να στερεωθεί πολύ σταθερά στον τοίχο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο στήριξης σε επίπεδη επιφάνεια επιλέξουμε.

 

Blidoor ACM

 


 

Εγχειρίδια - Φυλλάδια

Οδηγίες εγκατάστασης συσκευής αποσύμπλεξης ACM MULTIBOX

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.