Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης βαρέως τύπου PUJOL MINIBOX

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης βαρέως τύπου PUJOL MINIBOX

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Availability: καλέστε μας

Χωρίς ΦΠΑ: 44,35 € Με ΦΠΑ: 55,00 €
ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπεξης με ανθεκτικό μεταλλικό περίβλημα βαρέως τύπου κατάλληλη για εξωτερική χρήση.
Bookmark and Share

Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης ρολών

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

  • Συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης ρολών

Λεπτομέρειες

Η συσκευή εξωτερικής αποσύμπλεξης PUJOL MINIBOX προορίζεται κυρίως για χρήση σε εγκαταστάσεις αυτόματων ρολών ασφαλείας τα οποία διαθέτουν ελατήρια αντιστάθμισης βάρους. Χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να αποσυμπλέξουμε το κεντρικό μοτέρ του ρολού από την εξωτερική πλευρά του ώστε να το κάνουμε χειροκίνητο σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Η συσκευή είναι συμπαγής, βαρέως τύπου και έχει κομψό σχεδιασμό.

 

Πορτάκι αποσύμπλεξης ρολών

 

Η απασφάλιση του μοτέρ πραγματοποιείται μέσω ντίζας του ηλεκτρόφρενου. Το τράβηγμα της ντίζας επιτυγχάνεται καθώς ανοίγει το πορτάκι της συσκευής αποσύμπεξης.


Η συσκευή είναι κατάλληλη για εξωτερική τοποθέτηση αφού ο κορμός της είναι κατασκευασμένος από χάλυβα και έχει ανοιγόμενο πορτάκι με κρυφούς μεντεσέδες το οποίο κλειδώνει με κλειδαριά. Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει μηχανισμός για το τέντωμα της ντίζας που αποσυμπλέκει το φρένο του μοτέρ, επιτρέποντάς έτσι να ανεβάζουμε και να κατεβάζουμε το ρολό χειροκίνητα.


Μεταλλικά δικτυωτά ρολά ασφαλείας


Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης είναι απαραίτητο να προσέξουμε ώστε η ντίζα να μην είναι ορατή και να μην υπάρχει πρόσβαση της από το εξωτερικό μέρος του ρολού παρά μόνο μέσω της συσκευής αποσύμπλεξης, για λόγους ασφαλείας. Εάν η ντίζα είναι εκτεθειμένη από την εξωτερική πλευρά, τότε το ρολό μπορεί να αποσυμπλεχθεί σχετικά εύκολα από οποιονδήποτε. Είναι επίσης πολύ σημαντικό η ντίζα να μην κάνει απότομες στροφές και να συναντά την πίσω πλευρά (την πλάτη) της συσκευής αποσύμπλεξης κάθετα ώστε το σύρμα της να κινείται ελεύθερα χωρίς να σκαλώνει. Τέλος, η συσκευή πρέπει να στερεωθεί πολύ σταθερά στον τοίχο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο στήριξης σε επίπεδη επιφάνεια επιλέξουμε.


Δικτυωτό ρολλό

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.