Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Αυτόματη μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας με 6m κοντάρι MOTORLINE KBM6

Αυτόματη μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας με 6m κοντάρι MOTORLINE KBM6

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Availability: καλέστε μας

Κανονική Τιμή: 1.200,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 805,65 € Με ΦΠΑ: 999,00 €

ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Αυτόματη ηλεκτρομηχανική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας της νέας γενιάς κινητήρων motorline με κοντάρι αλουμινίου μήκους 6 μέτρων. Η μπάρα προορίζεται για συχνή χρήση και είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου πολλαπλών δυνατοτήτων, ο οποίος έχει λειτουργία soft start / stop (αργό ξεκίνημα / σταμάτημα). Παράλληλα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα οπτικής ένδειξης λειτουργίας LED τριών καταστάσεων και σταθερό πόδι στήριξης του κονταριού.

tick  Άμεσα διαθέσιμη - Παράδοση σε 24 ώρες
tick  2 έτη εγγύησης Next Systems
tick  Η πιο χαμηλή τιμή της αγοράς

Bookmark and Share

Αυτόματη μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας motorline KBM6

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

 • Αυτόματη μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας motorline KBM6
 • Αυτόματη μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας motorline KBM6 με σταθερό πόδι στήριξης
 • Κοντάρι με κινητό πόδι στήριξης μπάρας motorline KBM6
 • Κεντρική μονάδα για μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας motorline KBM6
 • Θεμελίωση μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας motorline
 • Θεμελίωση μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας motorline
 • Θεμελίωση μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας motorline
 • Θεμελίωση μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας motorlineΘεμελίωση μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας motorline

Λεπτομέρειες


Αυτόματες μπάρες κυκλοφορίας νέας γενιάς motorline!

Νέα γενιά κινητήρων motorlineΗ αυτόματη μπάρα ελέχγου κυκλοφορίας motorline ΚΒΜ6 διαθέτει πανίσχυρο και αξιόπιστο κινητήρα κατάλληλο για συχνή χρήση. Τα χαρακτηριστικά της θα την κάνουν να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτητικές εφαρμογές για πολλά χρόνια. Διαθέτει ηλεκτρομειωτήρα μη αντιστρεπτής λειτουργίας ο οποίος κλειδώνει το κοντάρι όταν δεν λειτουργεί το μοτέρ.

Εξοπλισμένη με τον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου MC15 ο οποίος παρέχει πλήθος δυνατοτήτων όπως διασύνδεση συσκευών ασφαλείας (φωτοκύτταρα, ελεγκτές βρόγχων), εξαρτημάτων οπτικής ένδειξης λειτουργίας, ρύθμισης δύναμης, αυτόματου κλεισίματος, προοδευτικά μειούμενης ταχύτητας και πολλές άλλες λειτουργίες.

Διαθέτει μοντέρνο design και κάλυμμα από γαλβανισμένο χάλυβα το οποίο είναι βαμμένο με τεχνολογία ηλεκτροστατικής πολυεστερικής πούδρας σε γκρι χρώμα. Τέλος διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα οπτικής ένδειξης λειτουργίας LED τριών καταστάσεων και ηλεκτρονικό σύστημα ανίχνευσης εμποδίων που μπλοκάρει το κοντάρι όταν βρεθεί εμπόδιο στην τροχιά του.

Ποτέ πριν μία αυτόματη μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας δεν είχε τόσα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε αυτή την απίστευτη τιμή!
 

Αυτόματη μπάρα parking


Η
ηλεκτρομηχανική μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας motorline KBM6 με κοντάρι αλουμινίου 6m αποτελεί την ιδανική επιλογή όταν έχουμε μέτρια έως υψηλή συχνότητα χρήσης, δηλαδή περισσότερα από 200 ανοιγοκλεισίματα ανά ώρα, και μήκος ανοίγματος έως 6 μέτρα. Η ταχύτητα ανοίγματος και κλεισίματος της μπάρας είναι 4 δευτερόλεπτα. 

Παρακάτω φαίνεται το σχεδιο συνδεσμολογίας της μπάρας και των σχετικών παρελκόμενων. Σημειώστε ότι η μπάρα είναι σε μεγάλο βαθμό προρυθμισμένη και προκαλωδιωμένη από το εργοστάσιο ελαχιστοποιώντας αρκετά τον χρόνο εγκατάστασης. 

 


Συνδεσμολογία αυτόματης μπάρας motorline 

 

Η μοναδική μπάρα με διπλά τερματικά

Η μπάρα motorline KBM6 είναι η μοναδική που διαθέτει διπλό σύστημα τερματικών διακοπτών ασφαλείας. Οι τερματικοί διακόπτες είναι απαραίτητα εξαρτήματα για την οριοθέτηση της ανοιχτής και κλειστής θέσης του κονταριού της μπάρας. Η μπάρα motorline KBM6 διαθέτει σε σειρά ενσωματωμένους ηλεκτρικούς αλλά και μηχανικούς τερματικούς διακόπτες εξασφαλίζοντας διπλή ασφάλεια. 
 

Εσωτερικό μπάρας motorline kbm6

Tip! Οι αυτόματες μπάρες είναι κατάλληλες σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να ελέγξουμε / ρυθμίσουμε την κυκλοφορία οχημάτων. Χρησιμοποιούνται σε αποθήκες, χώρους φορτοεκφόρτωσης, βιομηχανίες, εταιρίες, εργοστάσια, σταθμούς διοδίων, parkings, γκαράζ, χώρους στάθμευσης πολυκαταστημάτων, τραπεζών, κινηματογράφων κλπ.

Η σύνθεση MOTORLINE KBM6 με 6m κοντάρι περιλαμβάνει:

 • Χαλύβδινο κουτί μπάρας από γαλβανισμένη λαμαρίνα βαμμένο ηλεκτροστατικά σε γκρι χρώμα.
 • Μεταλλική βάση στήριξης με παρεμβύσματα.
 • Κινητήρα νέας γενιάς motorline ηλεκτρομηχανικό 230 VAC / 90 Watt.
 • Πίνακα ελέγχου MC15 με δέκτη τηλεχειρισμού.
 • Κοντάρι αλουμινίου μήκους 6 μέτρων με ανακλαστικές ταινίες.
 • Σταθερό πόδι στήριξης του κονταριού.
 • Ελατήριο αντιστάθμισης βάρους του κονταριού.
 • Oδηγίες εγκατάστασης.


Ο έλεγχος της μπάρας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους μεταξύ άλλων με μπουτονιέρα, τηλεχειρισμό, πληκτρολόγιο ή ακόμα και σύστημα ελέγχου πρόσβασης access control. Η μπάρα επίσης μπορεί να δεχτεί ένα μεγάλο πλήθος από σχετικά αξεσουάρ όπως κινητό πόδι στήριξης του κονταριού, φανό ειδοποίησης λειτουργίας, φωτοκύτταρα ασφαλείας, κλειδοδιακόπτη, κεραία, ηλεκτρομαγνητικό βρόχο, μηχανισμό άρθρωσης και ποδιά κονταριού.

 

Σύνθεση μπάρας διέλευσης οχημάτων 

 

Μεγιστοποίηση της ασφάλειας

Η κεντρική μονάδα ελέγχου της μπάρας διαθέτει χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως δυνατότητα διασύνδεσης φωτοκύτταρων ή βρόγχων. Παράλληλα διαθέτει ηλεκτρονική ανίχνευση εμποδίων σε περίπτωση που αστοχήσουν τα φωτοκύτταρα.  Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μεγιστοποίηση της ασφάλειας κατά την λειτουργία καθώς υπάρχουν διπλές διατάξεις προστασίας.


Tip! Η μπάρα είναι προ-ρυθμισμένη καθώς το ελατήριο της και οι ηλεκτρικές συνδέσεις με την κεντρική μονάδα βρίσκονται ήδη στη θέση τους. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να την στερεώσετε και να την συνδέσετε στο ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Οπτική ένδειξη λειτουργίας με LED

Η motorline ΚΒΜ6 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα οπτικής ένδειξης λειτουργίας LED τριών καταστάσεων. Στο επάνω μέρος έχει φανό που αναβοσβήνει σε διαφορερικό χρώμα ανάλογα με την κατάσταση της μπάρας. Συγκεκριμένα, κόκκινο κατά το κλείσιμο, πράσινο κατά το άνοιγμα και μπλε όταν το κοντάρι παραμένει στην ανοιχτή θέση. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

 

Η μπάρα ελέχγου κυκλοφορία motorline ΚΒΜ6 με κοντάρι αλουμινίου 6m είναι ηλεκτρομηχανική με μη αντιστρέψιμο ηλεκτρομειωτήρα που σημαίνει ότι το κοντάρι ασφαλίζει στην κλειστή και ανοιχτή θέση χωρίς να απαιτείται επιπρόσθετη κλειδαριά. Έχει ενσωματωμένο ελατήριο που αντισταθμίζει το βάρος του κονταριού το οποίο είναι 6 μέτρα. Έχει συμπαγή (compact) και ανθεκτική κατασκευή ενώ το κουτί που στεγάζεται ο μηχανισμός είναι κατασκευασμένο από χάλυβα με επεξεργασία ηλεκτροφόρησης (cataphoresis treatment) και βαμμένο με πολυεστερική βαφή πούδρας (RAL). Όπως όλες οι μπάρες διαθέτει ειδικό κλειδί αποσύμπλεξης για χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Αυτόματη μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας 


Η μπάρα διαθέτει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου ο οποίος διαθέτει πολλαπλές δυνατότητες προγραμματισμού όπως φρενάρισμα κατά το άνοιγμα και κλείσιμο του κονταριού, αυτόματο κλείσιμο, δυνατότητα προσθήκης συσκευών ασφαλείας (φωτοκύτταρα) και άλλων αξεσουάρ καθώς και πλήθος λειτουργιών. Η motorline KBM6 παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις αναφορικά με τη μέγιστη συχνότητα χρήσης ως αποτέλεσμα της χρήσης πολύ καλών κινητήρων και μειωτήρων. Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες του χώρου την προτιμούν καθώς η τοποθέτηση της γίνεται γρήγορα, εύκολα και συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και χειρισμού.

Σε ειδικές περιπτώσεις η μπάρα διατίθενται και με κουτί μηχανισμού από ανοξείδωτο χάλυβα (inox) για χρήση σε ακραία διαβρωτικά περιβάλλοντα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά  Motorline ΚΒΜ6
(με κοντάρι 6m)
Τάση λειτουργίας μοτέρ 230 VAC
Τύπος κινητήρα Ηλεκτρομηχανικός μηχανισμός
με ελατήριο αντιστάθμισης βάρους
Μοντέλο ΚΒΜ6
Μέγιστο μήκος κονταριού 6 m
Χρόνος Ανοίγματος 3 - 6 sec
Μέγιστη συχνότητα χρήσης στους 20°C S3 - 80%
Ενδεικτικός αριθμός κύκλων λειτουργίας (ανοιγοκλεισιμάτων)
ανά ώρα στους 20°C
≥ 200
Υλικό κατασκευής κονταριού Αλουμίνιο βαμμένο λευκό
με ανακλαστικά 
Τροφοδοσία ρεύματος 230 Vac (+6% -10%) 50 (60) Hz
Απορροφώμενη ισχύς 90 W
Απορροφώμενη ένταση 1.1 A
Θερμική προστασία της περιέλιξης του κινητήρα 120° C
Πυκνωτής 10 μF
Μέγιστη ροπή 60 Nm
Θερμοκρασίες λειτουργίας -45°C έως +65°C
Χρώμα Πολυεστερικό RAL
Βαθμός προστασίας από σκόνη και υγρασία IP55
Βάρος 40 kg
(χωρίς το κοντάρι)
Διαστάσεις 321x296x1170
mm (ΜxΠxΥ)
Διαστάσεις μπάρας motorline kbm6

 

Τρόποι στήριξης

Όπως και κάθε άλλη μπάρα ελέγχου κυκλοφορίας, η μπάρα motorline KBM6 απαιτεί πολύ σταθερή στήριξη στο έδαφος. O συνιστώμενος τρόπος στήριξης είναι με θεμελίωση της ειδικής βάσης σε λάκκο (σκάμμα). Ο λάκκος πρέπει να γεμιστεί με σκυρόδεμα καλής ποιότητας ενώ πρέπει να έχουν περαστεί και σωληνώσεις για την διέλευση των απαιτούμενων καλωδιώσεων.

Εναλλακτικά, όταν είναι αδύνατον να γίνει η στήριξη όπως παραπάνω, είναι δυνατή η στήριξη σε υπάρχον δάπεδο από οπλισμένο σκυρόδεμα ικανού πάχους (πάνω από 20 cm).  

Στήριξη μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας motorine kbm6


Αποσύμπλεξη για χειροκίνηση

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορούμε να αποσυμπλέξουμε τον μηχανισμό ώστε να ανεβάζουμε / κατεβάζουμε το κοντάρι με το χέρι. Για να γίνει αυτό, ανοίγουμε την θυρίδα του μηχανισμού και περιστρέφουμε το ειδικό έμβολο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να αποφύγουμε πιθανό ατύχημα ή βλάβη του μηχανισμού, όταν εκτελούμε αποσύμπλεξη ή επανασύμπλεξη φροντίζουμε να έχουμε κατεβάσει στον πίνακα ρεύματος, την ασφάλεια που αντιστοιχεί στον μηχανισμό.

 

Ρύθμιση ελατηρίου αντιστάθμισης

Η μπάρα διαθέτει ένα ελικοειδές ελατήριο για την αντιστάθμιση του βάρους του κονταριού. Ανάλογα με το μήκος του χρησιμοποιούμενου κονταριού και το εάν έχουν τοποθετηθεί σε αυτό πρόσθετα εξαρτήματα (πχ κιτ αρθρωτού κονταριού, ποδιά, κινητό πόδι στήριξης κλπ) έχει επιλεγεί το κατάλληλο ελατήριο. Επιπλέον, είναι ρυθμισμένο για την καλύτερη ισορροπία του κονταριού.

Η διαδικασία ρύθμισης είναι η εξής:

 • Αποσυμπλέκουμε το μηχανισμό.
 • Φέρνουμε το κοντάρι στις 45°.
 • Περιστρέφουμε το επάνω παξιμάδι μέχρι το κοντάρι να ισορροπεί στις 45°.
 • Επανασυμπλέκουμε το μηχανισμό.


Δήλωση συμμόρφωσης CE

Δήλωση συμμόρφωσης CEΟ κατασκευαστής δηλώνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν (SPIN) είναι κατασκευασμένο για να ενσωματωθεί σε μια μηχανή ή να συναρμολογηθεί με άλλες μηχανές για τη δημιουργία μιας μηχανής σύμφωνα με τις διατάξεις της Κοινοτικής Οδηγίας 89/392/EEC και τις μετέπειτα τροποποιήσεις 91/368/EEC, 93/44/EEC και 93/68/EEC. Συμμορφώνεται προς τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας των ακόλουθων Κοινοτικών Οδηγιών: 73/23/EEC και την μετέπειτα τροποποίηση 93/68/EEC. 89/336/EEC και τις μετέπειτα τροποποιήσεις 92/31/EEC και 93/68/EEC.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής δηλώνει ότι το προϊόν δεν πρέπει να τεθεί σε λειτουργία μέχρι το μηχάνημα στο οποίο θα ενσωματωθεί ή του οποίου θα αποτελέσει μέρος έχει εντοπιστεί και έχει δηλωθεί η συμμόρφωσή του με τους όρους της Κοινοτικής Οδηγίας 89/392/EC και τυχόν τροποποιήσεών της από την ισχύουσα εθνική νομοθεσία.
 

 

Τεχνικός

Η Νο1 επιλογή των τεχνικών

Η αυτόματη μπάρα motorline ΚΒΜ6 αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τους πελάτες όσο και τους εγκαταστάτες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού το οποίο είναι κατάλληλο για συχνή χρήση.

Ο συνδυασμός της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και απλότητας στην εγκατάσταση την έχουν αναδείξει σε Νο1 επιλογή από τους τεχνικούς. Ο πανίσχυρος κινητήρας νέας γενιάς θα σας ανταμείψει με πάρα πολλά χρόνια συνεχούς λειτουργίας χωρίς προβλήματα και δαπανηρές ανάγκες συντήρησης.

Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες αλλά παράλληλα πολύ απλή λογική προγραμματισμού. Για έναν έμπειρο εγκαταστάτη ο χρόνος εγκατάστασης δεν ξεπερνά τις 2 ώρες καθώς όλα τα εξαρτήματα βρίσκονται στην θέση τους και οι ρυθμίσεις γίνονται εξαιρετικά γρήγορα. 

 

 

Τέτοια τιμή δεν θα βρείτε πουθενά!

Επιλέγουμε πάντοτε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της αγοράς και σας τα προσφέρουμε στις πιο χαμηλές τιμές. Μην περιμένετε άλλο τις εκπτώσεις! Ειδικά για τους μηχανισμούς της σειράς motorline έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς καθώς αποτελούν την No1 επιλογή. Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα "υπόσχεση τιμής".

 


 

Εγχειρίδια - Φυλλάδια

Οδηγίες χρήσεως μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας motorline KBM6
Οδηγίες χρήσεως ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου MC15

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Τηλεχειριστήριο με 3 πλήκτρα 433.92 MHz κυλιόμενου κωδικού AIR-3

Τηλεχειριστήριο με 3 πλήκτρα 433.92 MHz κυλιόμενου κωδικού AIR-3

Κανονική Τιμή: 24,60 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 14,88 € Με ΦΠΑ: 18,45 €

Εξωτερική κεραία για δέκτες 433,92 MHz με ομοαξονικό καλώδιο FEELER

Εξωτερική κεραία για δέκτες 433,92 MHz με ομοαξονικό καλώδιο FEELER

Κανονική Τιμή: 34,40 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 23,39 € Με ΦΠΑ: 29,00 €

Σετ φωτοκύτταρα ασφαλείας ενσύρματα (πομπός & δέκτης) DFM

Σετ φωτοκύτταρα ασφαλείας ενσύρματα (πομπός & δέκτης) DFM

Κανονική Τιμή: 46,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 28,23 € Με ΦΠΑ: 35,00 €

Σετ φωτοκύτταρα ασφαλείας με ανακλαστήρα WITT SENSORIC RP-25

Σετ φωτοκύτταρα ασφαλείας με ανακλαστήρα WITT SENSORIC RP-25

Κανονική Τιμή: 92,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 54,84 € Με ΦΠΑ: 68,00 €

Φανός ειδοποίησης λειτουργίας ACM GLITTER 230 VAC

Φανός ειδοποίησης λειτουργίας ACM GLITTER 230 VAC

Χωρίς ΦΠΑ: 14,52 € Με ΦΠΑ: 18,00 €
Μπουτονιέρα πλαστική με ένα πλήκτρο GEBA KDT-1

Μπουτονιέρα πλαστική με ένα πλήκτρο GEBA KDT-1

Χωρίς ΦΠΑ: 23,79 € Με ΦΠΑ: 29,50 €
Αυτόνομο σύστημα ελέγχου πρόσβασης HEART HA-3020

Αυτόνομο σύστημα ελέγχου πρόσβασης HEART HA-3020

Χωρίς ΦΠΑ: 196,77 € Με ΦΠΑ: 244,00 €
Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια γαλβανιζέ DPB-3L

Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια γαλβανιζέ DPB-3L

Κανονική Τιμή: 64,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 44,35 € Με ΦΠΑ: 55,00 €

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.