Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Είδη προστασίας παιδιών

            Προϊόντα για την προστασία των παιδιών  
               
           

Νέες μειωμένες τιμές σε όλα τα είδη παιδικής ασφάλειας!

Τα παιδιά είναι γεμάτα ενέργεια και κινούνται συνεχώς μέσα σε έναν χώρο. Από τη στιγμή που ξυπνάνε θέλουν να εξερευνήσουν τα πάντα με τα μικρά τους χέρια. Η περιέργειά τους σε συνδυασμό με την αδυναμία τους να αναγνωρίσουν τον κίνδυνο πολύ συχνά δυστυχώς έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δαχτύλων τους στις πόρτες ή άλλων μελών του σώματός τους. Στην Αγγλία καταγράφονται πάνω από 40.000 περιστατικά τραυματισμένων δαχτύλων μικρών παιδιών από θύρες κάθε χρόνο. Παράλληλα τα παιδιά τρέχουν, πέφτουν και χτυπούν σε τοίχους, κολώνες και άλλα δομικά στοιχεία ενός κτιρίου, είτε βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους ή στο σχολείο. Γι’ αυτό το λόγο απαιτείται η χρήση ειδικών προστατευτικών προϊόντων για την αποφυγή τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών όπως προστατευτικά δαχτύλων για πόρτες, γωνίες προστασίας και άλλα σχετικά προϊόντα. 

Επισκευτείτε επίσης το νέο μας site με τα είδη παιδικής ασφάλειας!

 

Είδη 1 εώς 10 από 13 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Προστατευτικό δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP

  Προστατευτικό σύστημα δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP 110° ύψους 120cm

  Χωρίς ΦΠΑ: 23,39 € Με ΦΠΑ: 29,00 €

  Το νέο σύστημα προστασίας δαχτύλων FINGERSTOP 110ο αποτελείται από 2 ειδικά διαμορφωμένες πλαστικές κυρτές λωρίδες συνολικού μήκους 1,2m η κάθεμία. Τοποθετείται σε ανοιγόμενες εσωτερικές πόρτες οι οποίες ανοίγουν έως 110 μοίρες, προστατεύοντας τα δάχτυλα των παιδιών από τραυματισμό στην περιοχή που δημιουργείται το διάκενο από την πλευρά των μεντεσέδων, εσωτερικά και εξωτερικά της πόρτας. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν μικρά παιδιά όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί και σπίτια καθώς προστατεύει τα δάχτυλα των χεριών τους από πιθανό εγκλωβισμό.

  Μάθετε περισσότερα
 2. Προστατευτικό δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP

  Προστατευτικό σύστημα δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP 110° ύψους 180cm

  Χωρίς ΦΠΑ: 31,45 € Με ΦΠΑ: 39,00 €

  Το νέο σύστημα προστασίας δαχτύλων FINGERSTOP 110ο αποτελείται από 2 ειδικά διαμορφωμένες πλαστικές κυρτές λωρίδες συνολικού μήκους 1,8m η κάθεμία. Τοποθετείται σε ανοιγόμενες εσωτερικές πόρτες οι οποίες ανοίγουν έως 110 μοίρες, προστατεύοντας τα δάχτυλα των παιδιών από τραυματισμό στην περιοχή που δημιουργείται το διάκενο από την πλευρά των μεντεσέδων, εσωτερικά και εξωτερικά της πόρτας. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν μικρά παιδιά όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί και σπίτια καθώς προστατεύει τα δάχτυλα των χεριών τους από πιθανό εγκλωβισμό.

  Μάθετε περισσότερα
 3. Προστατευτικό δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP

  Προστατευτικό σύστημα δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP 180° ύψους 180cm

  Κανονική Τιμή: 79,00 €

  Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 54,84 € Με ΦΠΑ: 68,00 €

  Το νέο επαγγελματικό σύστημα προστασίας δαχτύλων FINGERSTOP 180ο αποτελείται από 2 ειδικά διαμορφωμένες πλαστικές κυρτές λωρίδες συνολικού ύψους 1,8m η κάθεμία. Τοποθετείται σε ανοιγόμενες εσωτερικές ή εξωτερικές πόρτες οι οποίες ανοίγουν έως 180 μοίρες, προστατεύοντας τα δάχτυλα των παιδιών από τραυματισμό στην περιοχή που δημιουργείται το διάκενο από την πλευρά των μεντεσέδων, εσωτερικά και εξωτερικά της πόρτας. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν μικρά παιδιά όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί και σπίτια καθώς προστατεύει τα δάχτυλα των χεριών τους από πιθανό εγκλωβισμό.

  Μάθετε περισσότερα
 4. Προστατευτικά προφίλ δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP

  Προστατευτικό σύστημα δαχτύλων για πόρτες FINGERSTOP 180° ύψους 230cm

  Κανονική Τιμή: 99,00 €

  Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 63,71 € Με ΦΠΑ: 79,00 €

  Το νέο επαγγελματικό σύστημα προστασίας δαχτύλων FINGERSTOP 180ο αποτελείται από 2 ειδικά διαμορφωμένες πλαστικές κυρτές λωρίδες συνολικού ύψους 2,30m η κάθεμία. Τοποθετείται σε ανοιγόμενες εσωτερικές ή εξωτερικές πόρτες οι οποίες ανοίγουν έως 180 μοίρες, προστατεύοντας τα δάχτυλα των παιδιών από τραυματισμό στην περιοχή που δημιουργείται το διάκενο από την πλευρά των μεντεσέδων, εσωτερικά και εξωτερικά της πόρτας. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν μικρά παιδιά όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί και σπίτια καθώς προστατεύει τα δάχτυλα των χεριών τους από πιθανό εγκλωβισμό.

  Μάθετε περισσότερα
 5. Προστατευτικές γωνιές πολυουρεθάνης 100cm

  Προστατευτική γωνιά δερμάτινη από συμπαγή ουρεθάνη μήκους 100cm CORNER GUARD

  Κανονική Τιμή: 34,00 €

  Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 21,77 € Με ΦΠΑ: 27,00 €

  Γωνιά προστασίας ενισχυμένη με μήκος 1m κατασκευασμένη από συμπαγές αφρώδες υλικό εξαιρετικής ποιότητας με υφή δέρματος (skin urethane). Είναι κατάλληλη για εσωτερική ή εξωτερική χρήση και παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανική για χώρους όπου παίζουν παιδιά καθώς τα προστατεύει από πιθανούς τραυματισμούς λόγω πτώσεων σε επικίνδυνα σημεία που παρουσιάζουν ακμές. Είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικά χρώματα.

  Μάθετε περισσότερα
 6. Προστατευτικό μαξιλάρι τοίχων από δέρμα ουρεθάνης

  Προστατευτικό μαξιλάρι τοίχων με δερμάτινη επίστρωση WP-3030

  Χωρίς ΦΠΑ: 23,39 € Με ΦΠΑ: 29,00 €

  Προστατευτικό μαξιλάρι τοίχων από δέρμα ουρεθάνης (integral skin urethane). Προστατεύει τα παιδιά από χτυπήματα σε επίπεδες επιφάνειες (τοίχους). Κατάλληλο για σπίτια, σχολεία και παιδικούς σταθμούς. Απόλυτα ασφαλές πιστοποιημένο και μη τοξικό υλικό κατάλληλο για παιδιά

  Μάθετε περισσότερα
 7. Προστατευτική γωνιά από μαλακό πλαστικό

  Γωνιά προστασίας από ελαστομερές θερμοπλαστικό μήκους 100cm CORNER TRANSPARENT

  Κανονική Τιμή: 12,00 €

  Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 7,98 € Με ΦΠΑ: 9,90 €

  Διάφανη γωνία προστασίας ύψους 1m με ενσωματωμένη αυτοκόλλητη ταινία τύπου Tesa για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση μέσα στο σπίτι ή σε άλλους χώρους όπου συχνάζουν παιδιά όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί κλπ. Η προστατευτική γωνιά τοποθετείται κάτακόρυφα σε κολώνες ή οριζόντια σε περβάζια ώστε να προστατεύει τα παιδιά από πιθανούς τραυματισμούς μετά από μία πτώση.

  Μάθετε περισσότερα
 8. Προστατευτικό δαχτύλων για πόρτες HAPPY FINGERS

  Περιστρεφόμενο στοπ πόρτας HAPPY FINGERS

  Κανονική Τιμή: 15,00 €

  Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 7,26 € Με ΦΠΑ: 9,00 €

  Το HAPPY FINGERS αποτελεί μία έξυπνη και οικονομική λύση προστασίας των δαχτύλων των παιδιών και των ενηλίκων στις πόρτες από την πλευρά στην οποία υπάρχει το χερούλι. Αποτρέπει την παγίδευση και τον τραυματισμό των δαχτύλων στο διάκενο που δημιουργείται ανάμεσα στην πόρτα και την κάσα της. Διάθετει μηχανισμό περιστροφής ώστε όταν δεν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε να μπορεί να κλείνει η πόρτα. Τοποθετείται πολύ έυκολα και γρήγορα με την ενσωματωμένη ταινία tesa που διαθέτει.

  Μάθετε περισσότερα
 9. Παιδική κρεμάστρα ασφαλείας για σχολεία και παιδικούς σταθμούς

  Επιτοίχια αρθρωτή παιδική κρεμάστρα ασφαλείας 3 θέσεων μήκους 45 cm SCH-45

  Χωρίς ΦΠΑ: 30,00 € Με ΦΠΑ: 37,20 €

  Χρωματιστή παιδική κρεμάστα ασφαλείας σε μορφή παζλ με πλαστικούς γάντζους στρογγυλεμένων ακμών χωρίς επικίνδυνες γωνίες. Αποτελείται από 3 αναξάρτητα κομμάτια τα οποία όμως ενώνονται μεταξύ τους σε μορφή παζλ, ένα κίτρινο, ένα κόκκινο και ένα μπλε. Το κάθε κομμάτι έχει μήκος 15 εκατοστά με ύψος 8 εκατοστά και ενώνεται με το διπλανό του δημιουργώντας μία ενιαία κρεμάστρα 3 θέσεων με 3 άγκιστρα αντίστοιχα, συνολικού μήκους 45 εκατοστών. Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε και άλλες τριάδες δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία μεγαλύτερη κρεμάστρα 6 ή 9 ή 12 θέσεων χωρίς να υπάρχει περιορισμός στο μήκος. Η παιδική κρεμάστρα ασφαλείας συμβάλει στην δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος, διαθέτει φιλικό σχεδιασμό κάνοντάς την διασκεδαστική για τα παιδιά, έχει έντονους χρώματισμούς και ωθεί τα παιδιά στην τακτοποίηση των παλτών και σακιδίων τους με ασφάλεια χωρίς επίπονους τραυματισμούς στο κεφάλι ή άλλα μέλη τους σώματος τους.

  Μάθετε περισσότερα
 10. Προστατευτικό γωνίας από μαλακό αφρώδες πλαστικό (EVA) σε κόκκινο χρώμα.

  Προστατευτικό για γωνίες από αφρώδες υλικό σε κόκκινο χρώμα EVA-RED

  Κανονική Τιμή: 14,90 €

  Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 7,66 € Με ΦΠΑ: 9,50 €

  Προστατευτικό γωνίας από μαλακό αφρώδες πλαστικό (EVA) σε κόκκινο χρώμα. Είναι κατάλληλο κυρίως για χώρους εργασίας προστατεύοντας τους εργαζόμενους από πιθανές πτώσεις ή συγκρούσεις σε αιχμηρές γωνίες και δοκάρια ή παιδικούς σταθμούς για προστασία παιδιών. Μάθετε περισσότερα

Είδη 1 εώς 10 από 13 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση