Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Συστήματα ασφαλείας

            Προϊόντα περιμετρικής προστασίας κτιρίων  
               
            Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε έξυπνα και οικονομικά προϊόντα για την ασφάλεια και προστασία οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Συστήματα περιμετρικής προστασίας τα οποία παρέχουν ασφάλεια έναντι διαρρήξεων ή άλλων κινδύνων.  

3 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. Μεταλλικός περιστρεφόμενος φράχτης προστασίας COBRA

  Περιστρεφόμενος μεταλλικός φράχτης προστασίας COBRA

  Χωρίς ΦΠΑ: 198,39 € Με ΦΠΑ: 246,00 €

  Ο νέος μεταλλικός περιστρεφόμενος αντιδιαρρηκτικός φράχτης COBRA αποτελεί έναν έξυπνο και οικονομικό τρόπο περιμετρικής προστασίας ιδιωτικών και δημόσιων χώρων. Αποτελείται από αιχμηρές ακμές οι οποίες περιστρέφονται γύρω από έναν άξονα για μεγιστοποίηση της ασφάλειας. Χρησιμοποιείται σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους ενώ μπορεί να τοποθετηθεί επάνω σε τοίχους, μπαλκόνια, πόρτες και κάγκελα περίφραξης αποτρέποντας την ανεπιθύμητη εισβολή στον χώρο σας. Έχει πολυάριθμες εφαρμογές ενώ παρέχει ασφάλεια και προστασία έναντι διαρρήξεων ή άλλων κινδύνων. Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την Next Systems ενω η τοποθέτησή του γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.

  Μάθετε περισσότερα
 2. Ασύρματος συναγερμός ABUS PRIVEST

  Ασύρματος συναγερμός ασφαλείας ABUS PRIVEST KIT

  Χωρίς ΦΠΑ: 345,97 € Με ΦΠΑ: 429,00 €

  Η ασφάλεια είναι πολύτιμη. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να την παίρνουμε στα σοβαρά. Οι διαρρήξεις σήμερα ολοένα αυξάνονται και πρέπει να λαμβάνουμε συνεχώς μέτρα προφύλαξης χρησιμοποιώντας αξιόπιστα και έξυπνα συστήματα ασφαλείας. Με το πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα συναγερμού ABUS Privest Γερμανικής προέλευσης μπορείτε να θωρακίσετε το σπίτι ή το κατάστημά σας με απλό και οικονομικό τρόπο. Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η υψηλή αξιοπιστία, η πολύ εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Ξεχάστε τα καλώδια και τις πολύπλοκες εγκαταστάσεις. Όλα τα αξεσουάρ επικοινωνούν ασύρματα με την κεντρική μονάδα κάνοντας την τοποθέτηση του συστήματος εύκολη υπόθεση.

  Μάθετε περισσότερα
 3. Ασύρματος συναγερμός ασφαλείας FOCUS SAFE KIT

  Ασύρματος συναγερμός ασφαλείας FOCUS SAFE KIT

  Χωρίς ΦΠΑ: 160,48 € Με ΦΠΑ: 199,00 €

  Υβριδικός συναγερμός (ασύρματος και ενσύρματος) με τηλεφωνητή σταθερού τηλεφώνου. Έχει μεγάλη LCD οθόνη που σας οδηγεί στην λειτουργία του και διαθέτει 8 ενσύρματες και 32 ασύρματες ζώνες.

  Μάθετε περισσότερα

3 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση