Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων γαλβανιζέ GBR-2

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων γαλβανιζέ GBR-2

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Availability: καλέστε μας

Κανονική Τιμή: 89,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 56,45 € Με ΦΠΑ: 70,00 €

ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Βάση δαπέδου για στάθμευση και κλείδωμα 2 ποδηλάτων κατασκευασμένη από γαλβανιζέ μεταλλικό πλαίσιο και υποδοχές για εναπόθεση των τροχών. Διαθέτει ανακλαστικές ταινίες για να γίνεται ορατή ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό ενώ είναι κατάλληλη τόσο για ιδιωτικούς όσο και δημόσιους χώρους. Έχει ιδιαίτερα κομψή και compact σχεδιάση ώστε να ταιριάζει διακριτικά σε όλους τους χώρους. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την Next Systems και διαθέτει super τιμή!

Bookmark and Share

Μπάρα parking ποδηλάτων

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

 • Μπάρα parking ποδηλάτων
 • Βάση δαπέδου για κλείδωμα ποδηλάτων
 • Μεταλλική βάση για 2 ποδήλατα
 • Σταντ για στάθμευση ποδηλάτων
 • Φθηνή μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων
 • Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων
 • Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων
 • Bike Rack made in Greece

Λεπτομέρειες

Αποκτήστε την πιο οικονομική μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων
Προϊόν Ελληνικής κατασκευής!


Η μπάρα ποδηλάτων δαπέδου GBR-2
 αποτελεί μία ιδιαίτερα κομψή και λειτουργική λύση για την στάθμευση και το κλείδωμα των ποδηλάτων. Η ρόδα του ποδήλατου εισέρχεται στην ειδική υποδοχή δίνοντας στον χρήστη την δυνατότητα να παρκάρει και να ασφαλίσει το ποδήλατό του με λουκέτο ή ειδική κλειδαριά. 

 

Βάση δαπέδου για κλείδωμα και στάθμευσης ποδηλάτων

 

Ο σκελετός της μπάρας είναι κατασκευασμένος από πλαίσιο που αποτελείται από γαλβανιζέ μεταλλικά στοιχεία διατομής 30x30mm σχήματος L και πάχους 2mm ενώ οι υποδοχές για την ρόδα είναι κατασκευασμένες από γαλβανιζέ συμπαγείς (μασίφ) βέργες διαμέτρου Φ12mm. Στα δύο άκρα υπάρχουν 4 οπές για πάκτωση στο έδαφος. Το βασικό πλεονέκτημά της είναι το πολύ μικρό μέγεθος ώστε να μην επεμβαίνει στην συνολική αισθητική του χώρου που τοποθετείται καθώς και η ιδιαίτερα κομψή εμφάνισή της. 

 

 Βάση δαπέδου για κλείδωμα και στάθμευσης ποδηλάτων

 

Το προϊόν είναι αρθρωτό δηλαδή μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί η μία μπάρα δίπλα στην άλλη για στάθμευση περισσοτέρων ποδηλάτων. Διαθέτει ιδιαίτερα κομψή σχεδιάση και κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα από την Next Systems. Η τιμή της μπάρας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και πιθανώς η καλύτερη στην Ελληνική αγορά. 

 

Bike rack made in Greece

 

Η μπάρα διαθέτει επίσης αυτοκόλλητες ανακλαστικές ταινίες κόκκινου χρώματος ώστε να γίνεται αντιληπτή από μακρυά, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Διαθέτει compact σχεδίαση που της επιτρέπει νε μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα. Η τοποθέτησή της γίνεται με απλά εργαλεία και δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.

 

Μπάρα δαπέδου για κλείδωμα ποδηλάτων

 

Η μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων GBR-2 είναι κατάλληλη για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους όπως πλατείες, καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, τράπεζες, εταιρείες, super markets κλπ. Επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και δημοφιλής σε χώρους όπου συχνάζουν παιδιά και νεαρά άτομα όπως σχολεία, φροντιστήρια, καφετέριες, γήπεδα, γυμναστήρια, κινηματογράφους (cinema) κλπ. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε σπίτια ώστε τα ποδήλατα να παρκάρουν με ασφάλεια και άνεση στον κήπο. Τέλος, αποτελεί ιδανική λύση για εξοπλισμό πόλεων που διαθέτουν ποδηλατόδρομους.

 

Stand ποδηλάτων 2 θέσεων • Διαστάσεις: 530mm (μήκος) x 510 (πλάτος) x 230 (ύψος) mm
 • Θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων: 2 (για περισσότερες θέσεις τοποθετείται η μία δίπλα στην άλλη)
 • Χρώμα: Ασημί (γαλβανιζέ - δεν σκουριάζει)
 • Βάρος: 7 Kg

 

Stand ποδηλάτων 2 θέσεων

 

Εάν υπάρχουν πολλά ποδήλατα μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερες μπάρες η μία δίπλα στην άλλη. Η στήριξη της μπάρας γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα με βίδες και ούπατ τρυπώντας το έδαφος. Παρακάτω φαίνονται αναλύτικά οι διαστάσεις της μπάρας. Διαστάσεις μπάρας στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων GBR-2


Ο σκελετός και μία από τις δύο ρόδες του ποδηλάτου μπορούν να κλειδωθούν με κλειδαριά σχήματος U (πέταλο), εμποδίζοντας την εύκολη κλοπή ποδηλάτων με quick release στον τροχό. Έχει πολύ καλή στήριξη στο δάπεδο και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό προϊόν. Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ντεραγιέ των ποδηλάτων, το πάχος ή το μέγεθος των τροχών τους. Ανεξάρτητα εάν το ποδήλατο έχει τροχούς 20'' ή 29'', το κλείδωμα είναι εύκολο και ασφαλές. Οποιοδήποτε ποδήλατο μπορεί να αφαλιστεί εύκολα στην μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων GBR-2.

 

Διαστάσεις μπάρας στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων GBR-2

 

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την Next Systems. Πρωτοποριακός σχεδιασμός!
 

Όμορφη σχεδίαση - Σταντ στάθμευσης ποδηλάτωνΑπαιτούμενα χαρακτηριστικά και προϋποθέσεις τοποθέτησης

 • Οι θέσεις μπορούν να κατασκευαστούν είτε σε κάποιο μέρος το όποιο θα πρέπει να είναι σχετικά εύκολα προσβάσιμο, να φωτίζεται ικανοποιητικά και καλό θα ήταν να βρίσκεται σε σημείο που θεωρείται ασφαλές για την παραμονή και κλείδωμα των ποδηλάτων για αρκετές ώρες. Ασφαλές «ποδηλατικά» χαρακτηρίζεται ένα μέρος που δύναται να υπάρχει οπτική επαφή σε μια ακτίνα περίπου 200μ με ένα άνθρωπο της ασφάλειας ή να καλύπτεται ο χώρος από μια κάμερα ασφαλείας. Αυτό είναι σημαντικό για να είναι χρηστικό το έργο, το κόστος του να έχει πραγματική ανταποδοτικότητα και να μην ακυρωθεί στην πράξη, αφού οι ποδηλάτες δεν θα χρησιμοποιούν θέσεις οι οποίες καθιστούν τα ποδήλατα εύκολο στόχο για κλοπή.
 • Ακόμα καλύτερα, αφού όμως γίνει πρώτα μια επιτόπια έρευνα για την καταλληλότητα ή/και την ύπαρξη ανάλογου χώρου σε συνεννόηση με την εταιρεία διαχείρισης των κτιρίων, οι θέσεις θα μπορούσαν να κατασκευαστούν και στο υπόγειο χώρο στάθμευσης για περισσότερη ασφάλεια αλλά και προστασία των ποδηλάτων αφού η παραμονή τους θα είναι πολύωρη και θα διαθέτουν το πλεονέκτημα ότι δεν θα επηρεάζονται από τις κλιματολογικές συνθήκες. Ισχύουν και για εδώ οι παραπάνω προϋποθέσεις ασφαλείας και προσβασιμότητας.
 • Η κατασκευή καλό είναι να είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει το κλείδωμα του σκελετού και μιας ρόδας με κλειδαριές τύπου «πέταλα» σε σχήμα U, που αποδεδειγμένα προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια. Οι κατασκευές πρέπει να είναι καλά τοποθετημένες στο έδαφος, αλλιώς οι ποδηλάτες θα προτιμήσουν άλλες κατασκευές που αποπνέουν σιγουριά.
 • Τέλος, για τη σωστή τοποθέτηση των θέσεων το πρέπον είναι να υπολογιστεί και ο χώρος που καταλαμβάνουν συνολικά τα ποδήλατα, τα διαστήματα ανάμεσα τους αλλά και οι κατάλληλες αποστάσεις για την εύκολη κίνηση τους κατά τη στάθμευση τους.
 • Είναι σημαντικό να υπάρχει η κατάλληλη σήμανση, ότι πρόκειται για θέσεις ποδηλάτων, για την ενημέρωση των ποδηλατών - χρηστών και γιατί δυστυχώς έχει παρατηρηθεί ότι ακυρώνονται από την παράνομη χρήση τους από μοτοσυκλετιστές. Άρα η διαφύλαξη τους και η αρχική «περιφρούρηση» τους μέχρι να μάθει ο κόσμος ότι είναι για ποδήλατα, είναι επιθυμητή.

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων βαμμένη KBR-2

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 2 θέσεων βαμμένη KBR-2

Χωρίς ΦΠΑ: 63,71 € Με ΦΠΑ: 79,00 €
Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 3 θέσεων γαλβανιζέ KBR-3

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 3 θέσεων γαλβανιζέ KBR-3

Κανονική Τιμή: 169,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 133,06 € Με ΦΠΑ: 165,00 €

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 5 θέσεων γαλβανιζέ KBR-5

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων 5 θέσεων γαλβανιζέ KBR-5

Χωρίς ΦΠΑ: 158,87 € Με ΦΠΑ: 197,00 €
Ενισχυμένη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα Φ50 mm με 3 πόδια και ενσωματωμένη κλειδαριά auto-lock APB-3L

Ενισχυμένη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα Φ50 mm με 3 πόδια και ενσωματωμένη κλειδαριά auto-lock APB-3L

Κανονική Τιμή: 199,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 136,29 € Με ΦΠΑ: 169,00 €

Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια βαμμένη SPB-3L

Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια βαμμένη SPB-3L

Κανονική Τιμή: 75,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 52,42 € Με ΦΠΑ: 65,00 €

Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 2 πόδια βαμμένη SPB-2L

Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 2 πόδια βαμμένη SPB-2L

Κανονική Τιμή: 55,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 36,29 € Με ΦΠΑ: 45,00 €

Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια γαλβανιζέ DPB-3L

Οικονομική πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια γαλβανιζέ DPB-3L

Κανονική Τιμή: 64,00 €

Special Price Χωρίς ΦΠΑ: 44,35 € Με ΦΠΑ: 55,00 €

 

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.