Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Ελαστικό κολωνάκι σήμανσης υψηλής αντοχής ύψους 30cm SDH-FP-30

Ελαστικό κολωνάκι σήμανσης υψηλής αντοχής ύψους 30cm SDH-FP-30

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Availability: καλέστε μας

Χωρίς ΦΠΑ: 18,95 € Με ΦΠΑ: 23,50 €
ή

Γρήγορη Επισκόπηση

Κολωνάκι σήμανσης υψηλής αντοχής με 3 δακτύλιους υψηλής αντανακλαστικότητας ύψους 30cm με ξεχωριστή βάση και υλικά στερέωσης.
Bookmark and Share

Ελαστικό κολωνάκι υψηλής αντοχής ύψους 30cm

Double click on above image to view full picture

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

  • Ελαστικό κολωνάκι υψηλής αντοχής ύψους 30cm
  • Ελαστικό κολωνάκι υψηλής αντοχής ύψους 30cm

Λεπτομέρειες

Χαρακτηριστικά

Κυρίως σώμα: 30cm (ύψος) x Φ7,5cm (διάμετρος)
Βάση: 3,3cm (ύψος) x 25,5cm (πλάτος)
Συνολικό βάρος: 1,6kg
Υλικά στερέωσης: περιλαμβάνοντα στριφώνια με ούπατ
 

Το κολωνάκι σήμανσης SDH-FP-30 αποτελείται από δυο χωριστά μέρη. Το κυρίως σώμα (λαστιχένιος σωλήνας, διαμέτρου 7,50cm κόκκινου χρώματος) και την βάση (εξάγωνη, από μαύρο σκληρό καουτσούκ). Είναι αυτοεπαναφερόμενο (χωρίς κλείδωση) και δεν προκαλεί ζημιές στα αυτοκίνητα. Έχει ειδική επίστρωση κόκκινου χρώματος ώστε να αντέχει στις πλέον αντίξοες καιρικές συνθήκες και να μην ξεθωριάζει εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας. Το υλικό κατασκευής του είναι από εξαιρετικής ποιότητας ελαστικό (βουλκανισμένο καουτσούκ) το οποίο το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στις μηχανικές καταπονήσεις και συγκρούσεις με τα αυτοκίνητα.
 

Κολωνάκια σήμανσης


Η βάση στερεώνεται στο έδαφος συνήθως με βίδες και ούπατ ή ακόμα και με ειδικό συγκολλητικό υλικό. Η βάση παραμένει σε χρήση όταν αντικαθίσταται το σώμα για λόγους φθοράς καθιστώντας το μία οικονομικά μακροχρόνια λύση. Στο κυρίως σώμα υπάρχουν 3 δακτύλιοι υψηλής αντανακλαστικότητας.


Το κυλινδρικό κολωνάκι είναι κατασκευασμένο από προφίλ βουλκανισμένου καουτσούκ και έχει υψηλή ελαστικότητα, υψηλή αντίσταση σε καταπόνηση και σύνθλιψη. Το χρησιμοποιούμενο υλικό κατασκευής επιτρέπει στο κολωνάκι να επανέρχεται στην κατακόρυφη αρχική του θέση μετά από σύγκρουση χωρίς να αποσταστεί από το έδαφος. Το κολωνάκι έχει κυλινδρικό σχήμα και διαθέτει επιστρώσεις που μειώνουν τη γήρανση και αυξάνουν την αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Σε ότι αφορά στο χρώμα του έχουν εφαρμοστεί 3 βαθμίδες υψηλής έντασης προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη ορατότητα. Το προϊόν εφαρμόζει στο έδαφος χρησιμοποιώντας την ξεχωριστή βάση υψηλής ελαστικότητας από καουτσούκ. Η κάτω πλευρά της βάσης έχει ένα συγκεκριμένο σχήμα που επιτρέπει την επίτευξη μέγιστης πρόσφυσης στο έδαφος. Η πάκτωση της βάσης γίνεται είτε με βίδες και στριφώνια ή με ειδική κόλλα.


Κολωνάκια σήμανσης


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οδικά έργα (εργοταξιακή χρήση), έξοδοι - είσοδοι αυτοκινητοδρόμων, επισήμανση νησίδων, στροφές λεωφορείων, αποτροπή στάσης - στάθμευσης, χώροι PARKING, ράμπες  Α.Μ.Ε.Α. κ.α.

Το συγκεκριμένο κολωνάκι πληρεί τις προδιαγραφές των Ιταλικών και Ελληνικών αυτοκινητόδρομων:

  • Προδιαγραφές ΥΠΕΧΩΔΕ (Ελλάδα)
  • Article 21 - 39 of the Road Code (Ιταλία)
  • Article 34 - 79 regulation for execution and realization of the Road code (Ιταλία)
  • Ministerial Decree Of July 10, 2002 published in the Official Gazette no. 226 of 26 September 2002 (Ιταλία)

 

Κολωνάκια δρόμων

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.