Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Τι είναι και που χρησιμοποιούνται τα στοπ τροχών

           
          Εύκολο και άνετο παρκάρισμα
           
           
         

Πολλοί άνθρωποι δεν τα παρατηρούν. Ωστόσο είναι πολύ χρήσιμα σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και σε χώρους φορτοεκφόρτωσης. Τα εμπόδια τροχών, λέγονται και στοπ τροχών, γιατί όταν πάμε να παρκάρουμε σε μία θέση στάθμευσης, το αυτοκίνητο μας , δεν μπορεί να περάσει πάνω από αυτά.


Τα στοπ τροχών σας επιτρέπουν  να ξέρετε πότε να πατήσετε φρένο και να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας στην θέση του πάρκινγκ. Επίσης, είναι απαραίτητα  για την πρόληψη ζημιών στο αυτοκίνητο, αλλά και στο ίδιο το κτίριο όπου βρίσκονται. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται σημαντική μείωση των προσκρούσεων των αυτοκίνητων στους τοίχους και σε άλλα δομικά στοιχεία του κτιρίου που τοποθετούνται. Άρα έτσι προστατεύεται και το αυτοκίνητο αλλά και τα κτίρια, όπου παρκάρουν τα αυτοκίνητα.


Για πολλά χρόνια χρησιμοποιούνταν εμπόδια τροχών από μπετόν, σε χώρους σταθμεύσεις, σε χώρους φορτοεκφόρτωσης και σε αυτοκινητόδρομους και αυτό συνέβαινε για να διευκολύνονται οι οδηγοί με το παρκάρισμα. Αυτά εξασφάλιζαν κυρίως για τις νυχτερινές ώρες ότι ο οδηγός θα παρκάρει στη σωστή θέση και δεν θα προκληθεί ζημιά, είτε στο πεζοδρόμιο, είτε στο εκάστοτε κτίριο.


Εάν σκοπεύετε να τοποθετήσετε στοπ τροχών στον χώρο που σταθμεύετε και κινητέ το αυτοκίνητο σας , θα πρέπει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε είδους στοπ τροχού από λάστιχο. Τα παρακάτω θα σας βοηθήσουν τα διασαφηνίσετε λίγο τα πράγματα.


Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα πρέπει να εξετάσετε είναι το είδος της κυκλοφορίας και πόσο συχνά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα εμπόδια τροχών. Για παράδειγμα, εάν θα πρέπει να τοποθετηθούν σε μια αποβάθρα φόρτωσης, θα χρειαστείτε στοπ τροχών  που είναι κατασκευασμένα από ένα ισχυρό και ανθεκτικό υλικό.


Επίσης θα πρέπει να εξετάσετε εάν αυτά  θα τοποθετηθεί στη θέση αυτή σε μόνιμη βάση. Εάν δηλαδή σκοπεύετε να τα μετακινείτε από το ένα μέρος το άλλο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε στοπ τροχών από καουτσούκ.


Γενικά για ανθρώπους που έχουν να κάνουν με πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, με πολλή κίνηση, μπορείτε να τοποθετήσετε στοπ τροχών από καουτσούκ. Διότι  το καουτσούκ λόγω της μαλακής υφής του, δεν μπορεί να βλάψει ή να γρατσουνίσει την επιφάνεια ενός αυτοκινήτου. Ή έστω μπορεί να προκαλέσει την μικρότερη δυνατή ζημιά. Επομένως και οι πελάτες σας θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι, διότι θα προστατεύεται κατ’ αυτόν τον τρόπο και η περιουσία τους.


Τα λαστιχένια στοπ τροχών, μπορούν να τοποθετηθούν μόνιμα ή προσωρινά. Ως εκ τούτου, μπορείτε  εύκολα  να τους αλλάξετε θέση, όταν προκύπτει τέτοια ανάγκη σε χώρους στάθμευσης.

 

Η Next Systems μπορεί να σας προμηθεύσει με μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα για εξοπλισμό χώρων στάθμευσης καθώς και με είδη οδικής ασφάλειας και σήμανσης. Παρακάτω περιγράφουμε με συντομία τα προϊόντα με τα οποία μπορείτε να κάνετε πιο εύκολο και άνετο το παρκάρισμα του οχήματός σας αλλά και γενικά να διευκολύνετε την κυκλοφορία των οχημάτων. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα από μία πηγή.


Δείτε τα στοπ τροχών που διαθέτει η εταιρεία μας
Για εύκολο, γρήγορο και άνετο παρκάρισμα με ασφάλεια


Τοποθετούνται σε θέσεις πάρκινγκ αυτοκινήτων για να προστατεύουν τα σταθμευμένα οχήματα από μικροσυγκρούσεις κατά το παρκάρισμα. Η στερέωσή τους γίνεται σε τέτοιο σημείο ώστε οι ρόδες του αυτοκινήτου να βρίσκουν πάνω τους πριν αυτό κτυπήσει σε παρακείμενα εμπόδια (τοίχους, κολώνες, άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα κλπ).

           
          Γρήγορο και ασφαλές παρκάρισμα